KUNSTENPLATFORM PLAN B

Temporary principles for a village dramaturgy

STADSATELIER, het onderzoeksatelier van VIERNULVIER rond kunst en samenleving, bestaat 10 jaar! Met een kaart en een veldgids kijken ze terug op dit gebeuren. Een subjectieve en poëtische blik, aangevuld met teksten die de thema’s verder uitdiepen. Kunstenplatform PLAN B werd uitgenodigd om een bijdrage te leveren in de vorm van een van de Do It Together-teksten. Onze insteek: hoe te werk gaan als dorpsdramaturg in een rurale omgeving? 

STADSATELIER - 10 jaar artistieke praktijken in en met de stad is te verkrijgen in het Nederlands en Engels aan de VIERNULVIER-ticketbalie, of tijdens één van de STADSATELIER-activiteiten. Meer info vind je hier

Met bijdragen van: Peter Aers, Simon Allemeersch, Rasa Alksnyte, May Abnet, CAMPUSatelier, Evelyne Coussens, Maria-Lucia Cruz Correia, Marieke De Munck, Elly van Eeghem, Samah Hijiwai, Sarah Késenne, Menzo Kircz, Bauke Lievens, Christophe Meierhans, Chiara Organtini, Elien Ronse, Maarten Soete, Robin Van Besien, Kunstenplatform PLAN B, Kunsthal Gent, de Koer, KASK Projectweek, Manoeuvre, Rest for the Wicked, Robbert & Frank Frank & Robbert en School of Love.

Met de steun van BE PART / Creative Europe. 

Foto's © Leontien Allemeersch